Националът Мартин Минчев говори пред медиите преди европейската квалификация срещу Литва

...
Националът Мартин Минчев говори пред медиите преди европейската квалификация срещу Литва
Коментари Харесай

Мартин Минчев: Настроението в отбора е добро, очакваме победа

Националът Мартин Минчев говори пред медиите преди европейската подготовка против Литва и другарската среща с Албания. Ето какво съобщи той:

" Предстои конфликт с Литва и всички чакаме да победим. Тежат резултатите, само че ние си вадим поучения и гледаме положително напред и да опитваме да спечелим дуелите си. Мисля, че в Литва не беше изкуствена тревата и няма да има разлика. Настроението е положително и всички са съсредоточени върху националния тим ", сподели Минчев.

" Ще забележим в идващите мачове по какъв начин ще се оправим. Тактически работи и въпроси се задават към треньора, не към мен. Чувствам се добре, към момента няма и месец от престоя ми в Турция. Приеха ме добре и всичко е наред. Изиграл съм 3-4 мача и към момента не мога да кажа мнението си за тамошния футбол. Играта е по-интензивна и Суперлигата е по-високо качество поради футболистите. Целите ни са да печелим всеки мач, защото е нов тим. Има и доста нови играчи, само че треньорът е окуражен и се гледа оптимално нагоре в класирането ", завърши Мартин Минчев.
 Мартин Минчев: Дойдох, с цел да въвеждам голове
Мартин Минчев: Дойдох, с цел да въвеждам голове

Трябва ми малко време, сподели българският футболист на Ризеспор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР